ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi iftar programına büyük ilgi

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi iftar programına büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi iftar programına büyük ilgi

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı tarafından Ramazan'ın ilk gününde başlatılan ve büyük ilgi gören iftar programı, Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Örnekköy Şehit  Prof. Dr. İlhan  Varak Anadolu İHL Yemekhanesinde kurulan iftar sofralarını ve ihtiyaç sahibi, yemekhaneye gelemeyecek engelliler ile evsizlere mobil araçları ile iftarlık götürdüklerini belirtti. Kamil Karadeniz, tüm yemek bedellerinin bağışçılar tarafından karşılandığını ifade ederek, "Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığımızın yönetim Kurulu, Kadınlar ve gençler kurullarımızın yanı sıra gönüllülerimiz adeta seferber olduk. Tüm ihtiyaç sahiplerine en iyi şekilde hizmet vermek için yoğun çaba harcıyoruz. Bu Ramazan da sensiz olmaz diyerek tüm vatandaşlarımızı iftarlarımıza bekliyoruz.  Bu vesile ile Şahsınızda Ailenizin, İslâm Aleminin ve Milletimizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Ramazan Ayının insanların birlik ve beraberliğine,  Sağlık ve selametine, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah(CC)’dan niyaz ediyorum" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda...
Sonraki Haber Hafızoğlu Roman mahallesinde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?