ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kaymakamı ziyaret etti

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kaymakamı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kaymakamı ziyaret etti

Depremzedelere 24 saat hizmete devam eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz beraberinde Türk Kızılay Karşıyaka Şube Genel Sekreteri Tülay Kalıpçılar ile birlikte Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir'i makamında ziyaret etti. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, her an yanlarında olan Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir'i ziyaret etmelerindeki amaçlarının teşekkür amaçlı olduğunu ifade ederek, "Kaymakamımız sayın Özkan Demir yedi yirmi dört devamlı yanımızda hissettiğimiz çok değerli bir büyüğümüz. Bugüne kadar her konuda büyük desteğini aldık ve almaya da devam ediyoruz. Her şey için sayın kaymakamımıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.
Kamil Karadeniz, depremzedelere ilişkin çalışmalar ve Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin çalışmaları hakkında da bilgi sunduklarını ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de yapı durum tespiti için başvurular başladı
Sonraki Haber Bostanlıspor Halk Oyunlarında da iddialı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?