ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Performansta Türkiye 2.si

Türk Kızılay Karşıyaka Performansta Türkiye 2.si

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Performansta  Türkiye 2.si

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi performansta Türkiye İkincisi olma başarısını gösterdi.

Kamil Karadeniz'in şube başkanı olmasıyla birlikte büyük ivme kazanan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplamıştı.
Türkiye İkincisi olan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı bu başarısını şöyle duyurdu:
"Türk Kızılay sosyal hizmet alanında, geliştirdiği örnek projelerle insan onurunu koruyarak sosyal yardım çalışmaları yürütür. Vekâletle Kurban Kesimi Kampanyası, Adak Kurban Kesimi, Zekât, Sevgi Bohçası, Özel Eğitim Sınıfları Projesi, büyük alışveriş zincirleriyle gerçekleştirilen işbirlikleri, hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan gıda paketleri ile Şubeleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin yıl boyu yanında olur.  Türk Kızılay Karşıyaka Şube başkanlığı olarak 2024 Yılında yukarıda belirtilen sosyal yardım projelerini ilçemizde hayata geçirerek Ocak ve Şubat aylarında Türkiye 2. Olmuştur. Şube Başkanlığımızın gerek gayrimenkul bağışında Türkiye 2. Olması yanı sıra performans sıralamasında da dereceye girmiştir. 
Başarının, geminin kaptanı olan şube başkanı Kamil KARADENİZ; Göreve geldiğimiz tarihten itibaren şubemizi belli bir yerden ileriye taşımanın, getirmenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye genelinde 2. Olmamızda gayret ve emekleri olan Kızılay gönüllülerimize teşekkür ederiz.
İyilik Gönülden Olunca, Kırkta Biri Zekât Olur! Tüm Vatandaşlarımızı Ramazan bağışları için şubemize bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünsal'dan Çarşı 2.0 projesi
Sonraki Haber Çiftçioğlu: Her mahalleye eşit hizmet...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?