ANA SAYFA > GÜNDEM > TURİZMCİLER BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

TURİZMCİLER BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TURİZMCİLER BÜYÜK BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

İzmir, turizmcilerin büyük buluşmasına hazırlanıyor. 4 – 7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI, yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir’de bir araya getirecek.

Geçtiğimiz fuarın değerlendirmesini yapmak, bu yıl düzenlenecek olan Turizm Fuarı çalışmalarına hız vermek, Gaziemir Yeni Fuar Alanında düzenlenecek olan Turizm Fuarı’nın vizyonu ile ilgili genel görüş ve öneriler almak için toplanan danışma kurulu, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Geniş katılım ile düzenlenen toplantıya; İzmir İl Kültür Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, ETİK Bşk. Mehmet İşler, Ege Turizm Derneği Başkanı Önder Kayin, İzmir Turist Rehberler Odası Bşk. V. Serdar Çelenk, TÜRSAB Yönt. Krl. Üyesi ve CVB Bşk. Yrd. Hande Arslanalp, THY İzmir Satış Md. Hakan Nalbantlı, İzmir İtalyan Ticaret Odası Genel Sekreteri Eren Altan, İzmir Kalkınma Ajansı, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık, TÜRSAB ve İZFAŞ yöneticileri katıldı.
Toplantıda, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir ÖRS, Travel Turkey İzmir’in ev sahibi olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti ve fuarın İzmir turizmine önemli kazanımlar sağladığının altını çizdi. Örs, “Hannover Fairs Turkey Fuarcılık ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ile birlikte İzmir’in ve Türk turizminin gelişmesi için ortak çaba harcıyoruz” diye konuştu.
Örs sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye gibi bir turizm ülkesinde, dünyanın sayılı turizm fuarlarından birini gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Fuarı, Ortadoğu ve Doğu Avrupa’yı da içine alan bölgemizde lider duruma getirmeyi hedefliyoruz. İzmir’in iki temel hedefiyle, turizm kenti ve fuarlar- kongreler şehri olma arzusuyla örtüşen Travel Turkey İzmir’e gösterilen ilgiden, bu ilginin her yıl giderek artmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Ege’nin ve İzmir’in turizm sektörünün ilgisine, turizmcilerin ise cazip yeni bir lokasyona ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Biz, Travel Turkey İzmir ile sektörün ve bölgemizin bu ihtiyacına uygun bir platform yaratma gayretindeyiz” dedi.
Örs, Yeni Fuar Alanı ile birlikte hedeflerini büyüteceklerini, Turizm Fuarı’nı dünya fuarı yapmak istediklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Turizm sektörü temsilcileri de, yaptıkları konuşmalarda sektör adına fuara destek verdiklerini vurguladılar. Özellikle Hosted Buyer çalışmalarının önemine dikkat çeken sektör temsilcileri, elbirliği ve işbirliğiyle fuarı, dünya standartlarına getirmeyi dilediklerini belirttiler.
Travel Turkey İzmir, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde organize ediliyor. Turizm Fuar & Konferansı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO), T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştiriliyor.
TRAVEL TURKEY İZMİR’in geçtiğimiz senenin partnerleri Mısır ve Çanakkale olmuş; fuara 60'ın üzerinde destinasyon ve 22 ülkeden 867 firma katılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÇİĞLİ'DEKİ YANGIN KORKU DOLU SAATLER YAŞATTI
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?