ANA SAYFA > GÜNDEM > Trafik kazasında yaşamını yitiren Özgür öğretmen okulunda anıldı

Trafik kazasında yaşamını yitiren Özgür öğretmen okulunda anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trafik kazasında yaşamını yitiren Özgür öğretmen okulunda anıldı

Karşıyaka Cihat Kora Anadolu Lisesi öğretmeni Özgür Tok için okulda anma programı düzenlendi.

25 Ocak 2024 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cihat Kora Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Özgür Tok görev yaptığı okulda anıldı.
Cihat Kora Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa Tok’un ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Merhum Özgür Tok’un yaşamının anlatıldığı sunum sırasında duygulu anlar yaşandı. Öğretmen ve öğrenciler göz yaşlarına hakim olamadı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu anma programında yaptığı konuşmada “Özgür öğretmen sevdiğimiz, iyi bir çalışma arkadaşımızdı. Onu erken yaşta elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine ve yakınlarına eğitim camiamıza başsağlığı dileriz” dedi 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu BESİAD’ı ziyaret etti
Sonraki Haber Dr. Bülent Zeren anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?