ANA SAYFA > GÜNDEM > TİP Karşıyaka, Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti

TİP Karşıyaka, Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TİP Karşıyaka, Karşıyaka Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti

Türkiye İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Alp İçen, TİP İlçe Başkanı Gökçe Karahan, İlçe yöneticilerinden Ozan Öcal, TİP Belediye Meclis Üyesi Adayları Ayşe Tutucu, Vedat Güler ve Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun) Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı ve yönetimini ziyaret etti.

TİP Belediye Başkan adayı Alp İçen, partisinin siyasi hedefleri ile Karşıyaka ve Karşıyaka Spor Kulübü için gerçekleştirmek istediklerini paylaştı. Dernek yönetiminden de Karşıyaka ilçesinde, başta, spor ve ilçede yaşayan gençler için neler yapılabileceği konusunda önerileri de sorularak parti heyeti tarafından not edildi. 

TİP adına başkan adayı İçen, her zaman gerçek Karşıyaka sevdalıları ile birlikte kol kola, omuz omuza yürüyeceklerini belirtirken özellikle de gençlerin, spor ve eğitimle iç içe bir Karşıyaka’da yetişmelerinin ilçenin geleceği için önemini vurguladı. 
Karşıyaka Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmacı da yapılan ziyaretle ilgili memnuniyetlerini ifade ederek, “Yönetim olarak tüm siyasi partilere aynı mesafede duruyoruz. Tek değişmez tavrımız,  Atatürk’ün tarihe mâl olmuş Karşıyaka sevgimizdir” dedi.
Karşıyaka halkının ve Karşıya Spor Kulübü'nün daima Atatürk’ün izinde, çağdaşlaşma ve yolunda bir yürüyüşü olduğunu, Türkiye İşçi Partisi'nin hedeflerine birinin de aydınlanma mücadelesinde, bayrağı çok daha yukarı taşımak olduğunu ifade eden TİP başkan adayı Alp İçen de,  “Nasıl ki Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde dört vekillimiz ile ses getiriyorsak aynısını Karşıyaka Belediye Meclisi’ne girecek olan meclis üyesi arkadaşlarımız ve kazanacağımız belediye başkanlıkları ile de gerçekleştireceğiz. Böylece halkımız hem gerçekleri öğrenmiş olacak, hem de biz aydınlanma mücadelesini yerel yönetimlerden başlatmış olacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN'a seçim ayarı
Sonraki Haber TSYD İzmir Şubesi'nden Gençlik ve Spor İl Müdürü Eskici'ye ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?