ANA SAYFA > GÜNDEM > TİP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İçen: Değişim Şart

TİP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İçen: Değişim Şart

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TİP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İçen: Değişim Şart

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Alp İçen, TİP Karşıyaka İlçe Örgütü Başkanı Gökçe Karahan, Karşıyaka Belediye meclis üyesi adayı Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun), Ayşe Tutucu, Metin Sevinç, Fatoş Banu Birsen Çıraklar, Vedat Güler, Tuncay Gemlik, TİP Karşıyaka İlçe Koordinasyon Kurulu ve TİP Gençlik Kolları ile birlikte "Değişmek şart" diyerek, Alaybey'de sokak sokak gezerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Alaybey sahilden başlayarak Girne Yunuslara kadar olan sahil boyunca Karşıyakalı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbetler edildi. Karşıyakalı vatandaşlarla Türkiye İşçi Partisi'nin Karşıyaka ile ilgili projelerini TİP Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı Alp İçen anlattı. 
İçen şöyle konuştu:
"Karşıyaka'yı Karşıyakalılarla birlikte yönetmeye talibim, Karşıyakalı yurttaşlarımızın istemediği hiçbir proje ve çalışma yapılmayacaktır. Karşıyaka'nın acil çözülmesi gereken konuları ve sorunlar var. Bu sorunları sizlerle birlikte çözeceğiz, ortak akılla yönetilen bir belediye sözde değil uygulamada nasıl olur bunu herkes görecek. Biz yola Değişim şart diyerek yola çıktık, Karşıyaka'mıza iyi gelecek bir çok işi Karşıyakalı hemşerilerimizler dostlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Kadın Gücü Sakız Ağacına Can Katıyor
Sonraki Haber Sabah, akşam sallandık!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?