ANA SAYFA > GÜNDEM > ''TİP Belediye Meclis Üyeleri meclisin sigortası olacak''

''TİP Belediye Meclis Üyeleri meclisin sigortası olacak''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''TİP Belediye Meclis Üyeleri meclisin sigortası olacak''

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, İzmir aday tanıtım toplantısına katıldı.

Erkan Baş, TİP adına ve vatandaşlardan sorumluluk isteyerek önem verdiği Belediye Meclislerinde, meclislerinin sigortası olacağını söyledi. 

Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Adayı Vedat Güler ve Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun)  genel başkan Erkan Baş'ın çizdiği yol haritasından yürüyerek gideceklerini belirterek, "Bizler TİP meclis üyesi olarak meclise girdiğimiz zaman siz Karşıyakalıların temsilcisi olacağız sizin sesiniz olacağız, Karşıyakalıların İstemediği onaylamadığı hiçbir proje veya işi yaptırmamak için direneceğiz her meclis toplantısının sonunda siz hemşehrilerimizle buluşacağız sizlere bilgi vereceğiz. Kapalı kapılar ardında görüşmeler yapmayacağız ve ranta karşı duracağız. Halkın olan halkın yararına kullanılması için mücadele edeceğiz"diye konuştular.

Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun) Karşıyakalılardan destek istediklerini ifade ederek şunları söyledi: "Son 30 yılda muhalefetin kazanacağı ve de AKP-MHP tehlikesinin olmadığı yerler var. Karşıyaka buralardan biri mesela. Ama buralarda ceketimi koysam kazanırım mantığı ile tembelleşen bir CHP de var. Artı bir de AKP-MHP'nin de kazanacağı ve de tapulu malı olarak gördüğü yerler var. Türkiye İşçi Partisi olarak bizler buralarda seçimler de varız. Mesela Karşıyaka da Belediye Başkanı kim olsun diye CHP nin içinde tatlı bir yarış başlamıştı. Bu yarışta yıllarca CHP'de emek harcamış dirsek çürütmüş alın teri dökmüş ve aday adayı olcağım diye de para da harcamış Belediye Başkanlığı yarışına 25 veya 30 belki de daha da fazla CHP'li birikimli, donanımlı insan müraccat etmiş. Ama,  HAYIR diyor bir kişi. Bir dönem DP'den öteki dönem İYİ Partiden milletvekili adayı olmuş baba tarafından MHP kökenli ve en önemlisi CHP de hiçbir zaman alınteri dökmemiş birini sadece maddi anlam da zengin bir sülaleye kişiliğe sahip olduğu için ve de Karşıyakalı CHP seçmeninin görüşüne duygusuna isteğine HACİZ koyarak nasıl olsa ceketimizi koysak kazanırız dediği Karşıyaka da atama bir belediye başkan adayını deneyeceğiz diyor o bir kişi. Bu atama aslında Başkanlık yarışına giren dosya alan yaklaşık otuz kişiye de hakaret içerdiğini Karşıyakalı görüyor. Sizler kifayetsizsiniz beceriksisiniz onun için sizlerden birinizi aday göstermiyorum dosya bile almayan parti üyesi olmayan birisini Karşıyaka Belediye Başkanı olarak atıyorum diyor.
Sen hem tek adam rejimi AKP'yi eleştir hem CHP seçmenine HACİZ koy kendin TEK ADAMLIK yaparak değişim adına özgürlük adına Karşıyakalı ya yutturmaya çalış.
Dikkatinizi çekerim burası Karşıyaka. Karşıyaka'nın içinden adamı alırsın da, adamın içinden Karşıyaka’yı alamazsın...
Türkiye İşçi Partisi olarak bizler afaki, uçan, kaçan, ayağı yere basmayan projelerle halkımızı kandırmaya çalışmayız. Bir kere şu var Karşıyaka Belediyesi'ni şimdiye kadar kim veya kimler yönettiyse belediye kasasını tam takır kuru bakır bırakarak belediyede çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarını bile vermeden yıllarca birbirlerine boş kasayı, bayrak yarışı misali teslim ettiler. Bizlere yetki verirseniz göreceksiniz ki, Karşıyaka Belediyesinin parasının çarçur edilmemesi için işçilerin haklarının zamanında ve gününde ödenmesi için mecliste mücadele edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünsal: Karşıyaka’ya borcumu ödemek için belediye başkanlığı görevine talibim
Sonraki Haber Cemil Tugay Ödemiş’in köylerine Kocaoğlu selamıyla girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?