ANA SAYFA > GÜNDEM > Tefeci operasyonunda 5 tutuklama

Tefeci operasyonunda 5 tutuklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tefeci operasyonunda 5 tutuklama

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çeşme Mali Suçlar Büro Amirliği, yaptığı iki ayrı soruşturma çerçevesinde düzenlediği operasyon sonucunda tefecilik yaptığı belirlenen 8 şüpheliyi yakaladı.

Karabağlar, Karşıyaka, Torbalı, Çeşme ilçeleri ile İstanbul ve Manisa'daki adreslerde eş zamanlı operasyon düzenleyen İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çeşme Mali Suçlar Büro Amirliği vatandaşları yüksek faizlerle borçlandırarak imzalattıkları senetleri icraya verip mağdur eden 10 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda; D.B., U.D., A.Ç., A.H., K.Y., T.Y., D.Y., S.Y. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda altı 6 senet, 3 adet satış sözleşmesi, 1 adet ajanda ele geçirilerek adli işlemlere başlanıldı. İşlemlerin bitimiyle adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 3'ü çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 5 şüpheli ise tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Adil ve standart bir yaklaşım olmasını istiyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka’nın ''Kumru''su 19 bin kullanıcıya ulaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?