ANA SAYFA > GÜNDEM > Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım...

Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım...

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkanı İsmail Çiftçioğlu bugün tatlıcı da tatlı servisi yaptı."Tatlı yedik, tatlı konuştuk" diyen İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarının dört dörtlük devam ettiğini ve her geçen gün ilginin daha da arttığını belirterek, "Biz Karşıyakalıyız. Özü sözü biriz" dedi.

Bahriye Üçok Mahallesinde tatlıcı dükkanına uğrayan ve burada beraberindekilere eliyle tatlı servisi yaparak, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" diyen İsmail Çiftçioğlu, "Yeni başlangıçlarda mahalle esnafımızın yanında olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Lezzetini biz tattık, ellerine sağlık. İşletme sahibi Barış Özel’e ve Belovits Tatlı Dünyası ailesine bereketli bol kazançlar diliyoruz" dedi. 
İsmail Çiftçioğlu'na her zaman olduğu gibi yine Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif  Yılmaz eşlik etti. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da çocuklar binicilik sporuyla tanıştı
Sonraki Haber Karşıyaka Medicalpoint Play Off'a kalamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?