ANA SAYFA > GÜNDEM > Süper Loto'dan 52 Milyon TL ikramiye kazanan kişi Karşıyaka'dan

Süper Loto'dan 52 Milyon TL ikramiye kazanan kişi Karşıyaka'dan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Süper Loto'dan 52 Milyon TL ikramiye kazanan kişi Karşıyaka'dan

Süper Loto'nun 19 Ekim'de gerçekleştirilen çekilişinde, İzmir Karşıyaka'dan oynayarak 6 bilen bir kişi, 52 milyon 287 bin 766 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 2, 9, 11, 15, 35, 51 sayılarına isabet etti.

Talihli kişi biletini, İzmir Karşıyaka'da Milli Piyango sabit bayi işletmecisi Hakan Gökhan Özkan'dan satın aldı. İkramiye sonrasında talebin arttığını anlatan Özkan, "3 yıldır bayi işletmeciliği yapıyorum. Daha önce de Kazı Kazan'dan ikramiye verdiğimiz oldu ancak bu rakam oldukça büyük. Bayimizde sayısal oyunlar, sanal oyunlar var. Kazı Kazan ve Milli Piyango oyunları var. İkramiyenin Karşıyaka'ya isabet etmesine çok sevindik. Vesile olmuş olduk. Şehir dışından bizleri arayarak bilet isteyenler oluyor. Şanslı bayi haline geldik. Talepler arttı" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 13 Muhteşem 2 Haha 6 İnanılmaz 4 Üzgün 3 Kızgın 10
Önceki Haber KSK, Çeşme'de kampa girdi
Sonraki Haber Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?