ANA SAYFA > GÜNDEM > Stratejik plana Karşıyakalılılar yön verecek

Stratejik plana Karşıyakalılılar yön verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Stratejik plana Karşıyakalılılar yön verecek

Karşıyakalıları da yerel yönetim sürecine dahil etmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, 2015-2019 Stratejik Planı'nı kentin tüm kanaat önderleri ile birlikte hazırlayacak.

Çarşamba günü yapılacak toplantıda projeler masaya yatırılacak. Sivil toplum örgütleri, meslek odaları, muhtarlar ve dernek temsilcileri de önerilerini, taleplerini sıralayacak ve stratejik plana son şekli verilecek.

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin ilk 5 yılı için hazırlanan 2015-2019 Stratejik Plan çalışmalarını tamamlama noktasına getirdi. Karşıyakalıları da yönetim sürecine dahil etmek isteyen belediye, ilçenin her kesiminden vatandaşları temsilen, tüm sivil toplum örgütleri, meslek odaları, muhtarlar ve dernek temsilcilerini de Stratejik Plan sürecine dahil etti. 13 Ağustos Çarşamba günü, Nikah Sarayı'nda gerçekleşecek toplantıda, projeler görücüye çıkartılacak ve yaklaşık 200 kişi katılacak.
 
Toplantıda, belediyenin 5 yıl boyunca yapacağı proje ve yatırımlar anlatılacak. Ardından söz katılımcılara bırakılacak. Öneri ve talepler alındıktan sonra Stratejik Plana son şekli verilecek. Bu uygulama sayesinde, Karşıyakalının görüşleri, yerel yönetim sürecinde daha çok yer almış olacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve seçilirken 'Bu kenti birlikte yöneteceğiz' sözünü verdik. Şimdi bu sözümüzü tutuyoruz. Eğitimden sağlığa, istihdamdan spora kadar pek çok alanda insan odaklı projeler üretiyoruz. Bu projeleri vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Hem bu stratejik planımızda hem de gelecek 50 yıla ışık tutacağına inandığımız projelerimizde son sözü hep halka bırakacağız. Hayallerdeki Karşıyaka'yı birlikte yaratacağız" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foklara yeni yaşam alanınına uluslararası ödül
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar, oyunu kullandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?