ANA SAYFA > GÜNDEM > Spor engel tanımadı, 73 engelli Hemsbaal oynadı.

Spor engel tanımadı, 73 engelli Hemsbaal oynadı.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Spor engel tanımadı, 73 engelli Hemsbaal oynadı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelliler “Hemsbaal Engel tanımıyor” mottosuyla Hemsbaal oynadı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Karşıyaka Kaymakamlığı Himayesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen farkındalık gününde 73 engelli “Hemsbaal Engel tanımıyor” mottosuyla Hemsbaal oynadı.

Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlediği, sponsorluğunu Karşıyakalı iş adamı Osman Avcı’nın üstlendiği “Hemsbaal Engel tanımıyor” etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngör, İlçe Nüfus Müdürü Rtuğrul Öcek, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve diğer kurum yöenticileri ile 73 engelli oyuncu ve yakınları katıldı.
73 Engelli sporcunun katıldığı Hemsbaal oyunundan sonra katılanlara ödülleri Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve Karşıyaka’daki kamu kurum müdürleri tarafından verildi.

Kaymakam Demir ve kurum yöneticilerinin engellilerle tek tek ilgilenmesi, ödül töreninden sonra engelli sporcuların sevinç çığlıkları dikkat çekti. 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay İklim Konferansı’nda gençlerle buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor Mersin’den eli boş dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?