ANA SAYFA > GÜNDEM > Sezonun ilk yarışında Karşıyaka rüzgarı esti

Sezonun ilk yarışında Karşıyaka rüzgarı esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sezonun ilk yarışında Karşıyaka rüzgarı esti

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu'nun düzenlediği 2023-2024 sezonunun ilk yarışması Balıkesir'de gerçekleştirildi. Sezonun en önemli kupalarından olan Irk Kanaryaları kategorisindeki Kuva-yi Milliye Atatürk Kupası yarışına 2 bin 853 kanarya katıldı. Bu önemli kupayı Karşıyaka Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği kazanarak Karşıyaka’ya getirdi.

Karşıyaka Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği sezona kupalarla girdi. Yarışmalarda, derneğin kanaryaları katılımda üçüncülük alırken, değişik branşlarda ise; 31 birincilik, 23 ikincilik ve 14 üçüncülük elde edildi.
 
Karşıyaka Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Dernek Başkanı Erden Aksoy, sezonun ilk yarışmasının yapılması nedeniyle heyecanlı olduklarını ve bu yarışmanın dernek için çok önemli bir anlam ifade ettiğini söyledi. Başkan Erden Aksoy, “Gerçekten dernek üyesi olan kanarya yetiştiricisi arkadaşlarımız büyük emek, zaman ve para harcıyorlar, bunun karşılığını almak için mücadele ediyorlar Karşıyaka’mızın ismini en üst sıraya hak ettiği yere getirmek için çok çalışıyoruz” dedi.

Karşıyaka Kanarya Sevenler ve Yetiştirenler Derneği’nin sezonun ilk yarışı olan 13.Kuva-yi Milliye Atatürk Kupası’nı Karşıyaka'ya getirmesinin önemine değinen Aksoy, “Dernek olarak bu önemli kupayı kazanarak 2022 yılında İzmir'de vitrinimize taşıdığımız Cumhuriyet kupasının tesadüfen kazanılmadığını gösterdi.Dernek olarak hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Sezonun ilk yarışında bu anlamlı kupayı kazanan ve değişik branşlarda dereceler alarak Karşıyaka’mızın adını ve bayrağını dalgalandıran yetiştirici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka evinde farklı kaybetti
Sonraki Haber Yağmur suyu depolarının dağıtımı başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?