ANA SAYFA > GÜNDEM > Şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmıyorlar

Şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmıyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmıyorlar

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir Karşıyaka’da bulunan şehit ve gazi aileleri haftalık ziyaretlerine devam ediyor.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, eşi Dilek Demir beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Cesur Yiğit ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren ile her hafta düzenlediği şehit ve gazi ailelerini ziyaretlerine devam ediyor. Onların sorunları dinleniyor ve çözüm üretiliyor.

Bu hafta şehit öğretmen Zeki Şenoğlu’nun ailesi, malul gazi jandarma astsubay Burak Can Onay’ın ailesi ziyaret edildi. 

“Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarındayız”
Kaymakam Demir, Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini, günün 24 saatinde şehit ve gazi ailelerinin emrinde olduklarını belirterek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını kaydeden Kaymakam Demir “Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna, evlatlarını, eşlerini, anne ve babalarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir” dedi.

Şehit ve gazi aileleri Kaymakam Demir ve beraberindekilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür ettiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka fark yedi!
Sonraki Haber Kızılay çadırına müdürlerden destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?