ANA SAYFA > GÜNDEM > Ramazan çocuklara yaradı

Ramazan çocuklara yaradı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ramazan çocuklara yaradı

Ramazan ayı sebebiyle Karşıyaka Medical Park İzmir Hastanesi tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar sevindi.

Medical Park İzmir Hastanesi tarafından Buca Kaynaklar’da düzenlenen Ramazan etkinliğine yine çocukların neşesi hakim oldu.Animatör eşliğinde halat çekme, karaoke, sosis balon şişirme gibi aktivitelerle çocuklar eğlenirken Karşıyaka Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, Ramazan ayının toplumda bir dayanışma ruhu yarattığını belirterek, “Ramazan barışın, paylaşmanın, dayanışmanın ayı. Biz birbirimizi sevmek, birbirimize saygı duymak ve kentimizi severek, onu korumak zorundayız” diye konuştu.

Çocuklara “Çok çalışmalısınız. Hepinizin iyi bir mesleği olsun. Bunun için iyi okuyun. Bunları yaparken de sağlığınızı sakın ihmal etmeyin.” diyerek öğütler veren Kubba, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sevgi Evleri Projesi’yle işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını çocukların ülkeye yararlı vatandaşlar olarak yetişmelerine hizmet edecek çalışmaların içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İftar verdi, kahve dağıttı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 40 saat su kesilecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?