ANA SAYFA > GÜNDEM > Özinan: Önceliklerim kentsel dönüşüm ve battı çıktı

Özinan: Önceliklerim kentsel dönüşüm ve battı çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özinan: Önceliklerim kentsel dönüşüm ve battı çıktı

DEVA Partisi’nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Pınar Güngör Özinan, Dokuz Eylül TV’de yayınlanan, Nihal Aşkın’ın hazırlayıp sunduğu Siyaset Odası programına konuk oldu.

DEVA Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Pınar Güngör Özinan Karşıyaka'nın CHP'nin kalesi olarak görülmesine rağmen seçmenlerin alternatif bir aday aradığını ve DEVA'nın bu arayışa cevap verdiğini söyledi. Özinan, ayrıca kadın adaylara verdikleri önemi de vurguladı ve DEVA'nın İzmir'de en fazla kadın aday çıkaran parti olduğunu belirtti.

DEVA Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Pınar Güngör Özinan yerel seçimlerde iktidara sarı kart göstermek gerektiğini ve genel seçimlerde kırmızı kartla saha dışına atmak için sandığa gitmenin önemini vurguladı. Özinan, Karşıyaka'da da değişim isteğinin yüksek olduğunu ve bu değişimi gerçekleştirmek için hazır olduğunu söyledi.

Özinan, Altılı Masa'da yer almanın DEVA Partisi'ne dezavantajdan ziyade avantaj sağladığını savundu. Özinan, "6'lı masa içinde yer almamız, önceki süreçte kendi logomuzla dezavantaj yaratmıştı. Bilinirlik açısından olumlu yol kat ettiğimizi görüyoruz." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın liderlik vasıflarının da seçmenler tarafından takdir gördüğünü belirten Özinan,"İlçeden bağımsız olarak Ali Babacan, güvenilir, adil, liyakatli lider olarak karşımıza çıkıyor. Kadınlar tarafından 'dürüst, düzgün adamdır' anahtar kelimeleri işaret ediyor. Teşkilatlarla Ali Babacan'ın çakıştırılması ilk defa seçimlerde oluyor." diye konuştu.

Özinan, Karşıyaka'da seçmenlerin alternatif bir aday aradığını ve DEVA'nın bu arayışa cevap verdiğini söyledi. Özinan, DEVA'nın Karşıyaka'da sahada çalışan güçlü bir teşkilata sahip olduğunu vurguladı, “Teşkilatımız sahada ilk günden son güne kadar pazarlarda sokaklarda vatandaşa temas eden kişiler. Biz seçim kampanyasını dört senedir vatandaşa derneklere STK'lara dokunan teşkilat bireyleriz" ifadelerini kullandı.

Özinan, DEVA'nın Karşıyaka'daki hedefinin mümkün olduğunca çok meclis üyesi ve belediye başkanı çıkarmak olduğunu söyledi.

DEVA'nın kadın adaylara büyük önem verdiğini vurgulayan Özinan, "Ben kadın aday olmanın sahada artısını görüyorum. Bence Karşıyaka kadın başkana çok açık durumda. Bir kez kadın adayımız olmuş bir daha gelmemiş. Şu anda birçok kadının erkeklerin de instagramda yüzde 62'si erkek. Bir kadına adayım ediyorum zaman yüz gülümsüyor. Bunu görmek mümkün. Bundan sonrası için güzel bir işaret olduğunu düşünüyorum" dedi.

Özinan, Karşıyaka'da öncelikli olarak kentsel dönüşüm ve battı çıktı projelerini ele alacağını söyledi. Özinan, "Karşıyaka deprem bölgesi. Ciddi bir afet tehlikesi altındayız. Bu nedenle kentsel dönüşüm odağımızda olacak. Battı çıktı projeleriyle de trafik sorununu çözmek için çalışacağız." dedi.

Özinan, gençlere ilham olmak istediğini ve siyasette kadınların daha fazla yer alması gerektiğini savundu. Özinan, "Ben beş yıl sonra yaptığım düzgün işlerle anılmak istiyorum. Genç kızlara ilham olmak istiyorum. Bir yerlere gelmek için hayatlarını karakterlerini çürütmelerine gerek kalmaksızın gerçekleştirmelerini görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Belediye şantiyesinde uyuşturucu operasyonu
Sonraki Haber Bitcoin'in Yükselişi: Fiyat Patlaması ve Piyasa Momentumunun Arkasındaki Faktörleri Keşfetme

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?