ANA SAYFA > GÜNDEM > Otomobilin çarptığı kişi hastanede yaşamını yitirdi

Otomobilin çarptığı kişi hastanede yaşamını yitirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Otomobilin çarptığı kişi hastanede yaşamını yitirdi

Karşıyaka’da otomobilin çarpmasıyla yaralanıp, hastaneye kaldırılan Oktay Timur Ertem (83) hayatını kaybetti.

Olay, cumartesi günü öğle saatlerinde, Mavişehir Mahallesi'ndeki Bilim Müzesi tramvay durağı önünde geldi. Merkez Bankası'ndan emekli bürokrat, 2 çocuk babası Oktay Timur Ertem, emekliler lokaline gitmek için evinden çıkıp tramvay durağına doğru yürüdü. Bu sırada, Uğur H. yönetimindeki, Çiğli'den Karşıyaka yönüne giden otomobil, tramvaya binmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Ertem'e çarptı. Yaralanan Ertem, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaburgasında kırıklar oluştuğu tespit edilen Ertem, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oktay Timur Ertem'in cenazesi, dün ikindide kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yaşamını yitiren Oktay Timur Ertem'in (83) oğlu Akın Ertem, kazanın meydana geldiği yerde daha önce de ölümlü kazalar yaşandığını ve burada yaya geçiş düzenlemesi yapılması için Başbakanlık İlteşim Merkezi'ne (BİMER) 2 başvuru yaptığını, ancak bir sonuç alınamadığını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nişanlısını öldüren emekli astsubaya 15 yıl hapis
Sonraki Haber PAOK Başkanı, Başkan Büyükkarcı'yı ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?