ANA SAYFA > GÜNDEM > Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmenler unutulmadı

Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmenler unutulmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğretmenler Günü'nde şehit öğretmenler unutulmadı

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Karşıyaka’da Hükümet Konağı Bahçesi'ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu Atatürk Anıtına çelenk sunumundan sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu.
Çelenk törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Belediye Başkan vekili Cemil Yüm, Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İyi Parti İlçe Başkanı Yetkin Hafızoğlu, gaziler, siyasi parti temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.  

Etkinlik Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde Karşıyaka Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nin düzenlediği programla devam edildi. Burada da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programı düzenleyen Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Mahir Dursun açılış konuşması yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu bir aday ve emekli öğretmenin konuşması ile devam eden program öğretmen ve öğrenciler tarafından koro şarkılar söylendi. Atatürk’ün öğretmenliği ve köy öğretmeni canlandırıldı. 

Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Dz. Kd. Albay Ertan Engerek, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Belediye Başkan vekili Cemil Yüm, İlçe Müftüsü İsa Gürler, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İyi Parti İlçe Başkanı Yetkin Hafızoğlu, kamu kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Dz. Kd. Albay Ertan Engerek, Belediye Başkan vekili Cemil Yüm ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu tarafından ödülleri verildi. 

Duygulu anlar yaşandı
Terör ve deprem şehidi öğretmenlerin sinevizyon gösterisi sırasında duygulu anlar yaşandı. Oyun sırasında salondakilerden gözleri yaşaranlar dikkat çekti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 6
Önceki Haber MHP’den farklı bir İzmir çalıştayı
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi 3 Bin 900 öğretmene Nutuk hediye etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?