ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Oğlum sen ne genç ve güler yüzlüsün''

''Oğlum sen ne genç ve güler yüzlüsün''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Oğlum sen ne genç ve güler yüzlüsün''

Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu seçim çalışmalarına devam ediyor.Pazar sabahından gece yarısına kadar yorulmak bilmeksizin Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ve ekibiyle birlikte yolları kat eden ve halkın arasından ayrılmayan İsmail Çiftçioğlu Bostanlı, Mavişehir Balıkçı Barınakları ve Latife Hanım Mahallesini dolaştı.

İsmail Çiftçioığlu “Bu güzel pazar sabahında güne Mavişehir Balıkçı Barınağı’nda başladık. Kahvaltımızı ettik, Karşıyaka’mızın güzel denizini seyrettik, balıkçılarla ve halkımızla sohbet ettik. Balıkçılarımıza rast gele diyor Karşıyaka’mızın güzel insanlarına mutlu pazarlar diliyorum” dedi.
Gittiği yerlerde büyük ilgi gören ve halkla bütünleşen İsmail Çiftçioğlu, yorgunluğunu yaşlı bir kadının “Oğlum sen ne kadar genç ve güler yüzlüsün. Makama yakışacaksın” sözünün aldığını belirtti. Çiftçioğlı ziyaret ettiği Mavişehir Balıkçılar Barınağı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Olcay Bülbül ve ekibine de nazik karşılamalarından dolayı teşekkür etti.
Latife Hanım Mahallesi’ni de dolaşan İsmail Çiftçioğlu “Tecrübeli kadrolarımızla, Cumhur İttifakı olarak Karşıyaka’nın her mahallesine eşit hizmet götürmek ve vatandaşımızın hak ettiği hizmeti sunmak üzere projelerimizi anlattık. Bizleri can kulağıyla dinleyen pırıl pırıl gözlerle karşılaştık. Yediden yetmişe daha mutlu bir Karşıyaka için çıktığımız bu yolda desteklerini sunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu: Gençlerin heyecanı büyük, inancı tam...
Sonraki Haber Karşıyaka'dan kan bağışı kampanyasına destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?