ANA SAYFA > GÜNDEM > O araçlar kaldırılacak...

O araçlar kaldırılacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
O araçlar kaldırılacak...

İzmir Valiliği sokaklara ve boş alanlara uzun süre park edilen araçları toplayacak.

Bombalı terör saldırıları sonrasında önlemleri artıran emniyet, sokaklara ve boş alanlara uzun süre park edilmiş araçları toplayacak.

Karşıyaka’da sokak aralarında ve caddelerde uzun süredir park edildikleri için görüntü kirliliğine yol açması ve kötü amaçlar için kullanılmasını önlemek için plakası olan ya da olmayan tüm araçlar yerlerinden alınarak toplu bir alana götürülecek.

Özellikle sokak aralarına park edilmiş, sahipli ya da sahipsiz uzun süredir orada bulunan, çürümeye bırakılmış araçların tamamını toplayacak. İlk olarak araçların varsa plakaları üzerinden sahiplerine ulaşılarak kaldırılması istenilecek.

Vatandaşlar, muhtarlar ve belediyelerden gelen şikayetleri değerlendiren İzmir Valiliği konuyla ilgili çalışma yapılması talimatını İzmir emniyetine verdi. Emniyet trafik şube müdürlüğü yetkilileri de gerekli çalışmaları başlattı. Bu kapsamda OHAL dönemin de yetkisiyle işlemler hızlı bir şekilde yürütülecek. Sokak aralarında şikâyet edilen hiçbir araç bırakılmayacak.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bir Parke de sen koy'' da harfiyat ve dolgu işlemleri tamam...
Sonraki Haber Justin Carter, Pınar Karşıyaka’dan 94 bin dolar alacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?