ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtarlardan anlamlı davranış

Muhtarlardan anlamlı davranış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtarlardan anlamlı davranış

Karşıyaka’daki muhtarlar, İlçe Seçim Kurulu Başkanına çalışmalarından dolayı teşekkür etti, çiçek verdi

Karşıyaka ‘da muhtarlar yerel seçim öncesi ve sonrası seçim iş ve işlemlerinde başarılı çalışmalar yapan ilçe seçim kuruluna giderek teşekkür etti, Başkan Mehmet Çelik’e bir buket çiçek verdi.  

Muhtarlar Derneği Karşıyaka Şube Başkan Vekili Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer beraberinde eski ve yeni muhtarlarla Karşıyaka İlçe Seçim Kuruluna giderek, seçimin güzel geçmesinde emeği geçen İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Çelik ve çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Çelik’e bir buket çiçek de veren Zenginer “Bütün seçimlerde seçim süreci boyunca bizlere yardımcı olan ilgi ve bilgisini bizden esirgemeyen Başkan Çelik ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Bu zor süreci de atlatmış olduk. Yeni seçilen muhtar arkadaşlarımıza yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vereceğiz” dedi.  

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Azaydı muhtar, muhtar aza oldu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde çifte kutlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?