ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtarlar Derneği yeni yönetimi Kaymakam Demir’i ziyaret etti

Muhtarlar Derneği yeni yönetimi Kaymakam Demir’i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtarlar Derneği yeni yönetimi Kaymakam Demir’i ziyaret etti

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer ve yeni yönetim kurulu Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer beraberinde yönetim kurulu üyeleri Avni Yüksel, Hanımşah Han, Ali Çağdaş Baray, Mine Kavaklı ve Serdar Çoban ile birlikte Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret ederek yapacakları çalışmaları sundu.

Kaymakam Demir muhtarların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi. “Bizler Karşıyaka ailesinin birer ferdi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye’nin müstesna ilçelerinden olan Karşıyaka’da yaşamanın hakkını vermeliyiz. Karşıyaka’da yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu bizleri de mutlu edecektir.  Muhtarlarımızın vatandaşlarımızla iletişimi yoğun. Vatandaşın memnuniyet odaklı çalışacağınıza inanıyorum.”

Kaymakamımız ile çalışmak bizim için büyük bir şans
Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Zenginer de Kaymakam Demir’i ziyaretlerinde kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi. “Sayın Kaymakamımız ile çalışmak bizim için büyük bir şans. Duyarlı ve yenilikçi düşünceleri bize güç veriyor. Kurumlar arası iş birliği ile mahallelerimizdeki sorunları çözmeye çalışacağız.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Adem Büyük, Karşıyaka'dan gitti
Sonraki Haber Milli Mücadele Kahramanlarından Binbaşı Ayşe

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?