ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtar Zenginer’in mutlu günü

Muhtar Zenginer’in mutlu günü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtar Zenginer’in mutlu günü

Karşıyaka Donanmacı Muhtarı Coşkun Zenginer’in oğlu Avukat Hamza Onur İstanbul’da tanıştığı Avukat Nuray Dağdeviren ile dünya evine girdi.

Karşıyaka’da ilgili ve bilgili muhtar olarak bilinen Donanmacı Mahalle Muhtarı ve Karşıyaka Muhtarlar Derneği başkan yardımcısı Coşkun Zenginer’in oğlunun Karşıyaka Evlendirme dairesindeki nikah programına Karşıyaka’nın tanınmış isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Tanınmış isimler arasında Karşıyaka’daki kamu kurum yöneticileri, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Karşıyaka Belediye Meclis üyeleri, STK başkan ve temsilcileri, iş insanları vardı.
İstanbul’da tanıştılar İzmir’de evlendiler
Hamza Onur Zenginer’in İstanbul’da avukatlık yaparken tanıştığı meslektaşı Nuray Dağdeviren Karşıyaka Evlendirme dairesindeki nikah programından sonra aile ve arkadaşları Denizpark restoranda düzenlenen nikah yemeğinde bir araya geldi. 
Nikah yemeğine Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, İlçe Jandarma Komutanlığından emekli olan Ahmet Karaman, Karşıyaka Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Erdağlılar, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, muhtarlar, İş insanı Osman Avcı ve çok sayıda eş dost katıldı.
Damat ve gelinin müzik eşliğindeki oyunlarına davetliler alkışları ile eşlik etti. Düğün pastası kesilip davetlilere dağıtıldıktan sonra davetliler gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çekmek için sıraya girdi. 
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Yıldız: Sözlerimizi tutacağız
Sonraki Haber Karşıyaka’da haşerelere karşı ilaçlama...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?