ANA SAYFA > GÜNDEM > Müftülük ilçedeki yöneticileri iftarda bir araya getirdi

Müftülük ilçedeki yöneticileri iftarda bir araya getirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftülük ilçedeki yöneticileri iftarda bir araya getirdi

Karşıyaka’daki kamu kurum yöneticileri Karşıyaka Müftülüğü ’nün kurduğu iftar sofrasında buluştu.

Karşıyaka Müftülüğü Denizpark restoranda düzenlediği iftar programına Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Bölge Adliye Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Yetkin Koçaş, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ertuğrul Öcek, İlçe Tapu Müdürü Erhan Sakarya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Emine Çetin, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Hamurcu, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Bora Kaya, Kütüphane Müdürü Asuman Özdil, Karşıyaka ADSM Başhekimi Asuman Palanduz, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile eşleri katıldı.
“Birlik beraberliğimiz daim olsun”
Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler Ramazan ayının hoş görü, sabır, birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek şunları söyledi.  “Allah iftar davetimize icabet ettiğiniz için sizlerden razı olsun. Her Ramazan’da olduğu gibi ilçemizdeki yöneticilerimizle iftarda bir araya geldik. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoş görü sofrasında birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşatan Yüce Rabbime hamd olsun. Yüce Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın.”
İftardan sonra yöneticiler eşleri ile birlikte restorandın çay bahçesinde bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Prof. Dr. Köse: Otizm, her 36 çocuktan birinde görülüyor
Sonraki Haber “Farkındayız, yanınızdayız” dediler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?