ANA SAYFA > GÜNDEM > Minik kalplere dokunuyor

Minik kalplere dokunuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik kalplere dokunuyor

Karşıyaka Mavişehir Mahallesi Muhtarlığı minik kalplere dokunuyor. Karşıyaka Mavişehir Mahallesi Muhtarlığı havaların soğuması nedeniyle ihtiyaç sahibi çocukların ve kadınların üşümemesi için bir yardım kampanyası başlattı.

Karşıyaka Mavişehir Mahallesi Muhtar Vekil Ali Çağdaş Baray yardımseverlerden topladığı oyuncak ve giysileri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıyor. 

“Hep birlikte daha çok ihtiyaç sahiplerine erişelim”
Baray, minicik yüreklerden gelen en saf gülümsemeyi görünce mutlu olduğunu belirterek şu çağrıyı yaptı. “Değerli arkadaşlarım, gelin, destek verin, hep birlikte daha çok ihtiyaç sahiplerine erişelim. Sizin, eşinizin veya çocuklarınızın kullanmadığı, giysi oyuncak ayakkabı kıyafet aklınıza gelen tüm eşyalarınızı temizleyip tamir edip ihtiyaç sahiplerimize elden teslim ediyorum. Ve son nefesime kadar minik kalpleri mutlu etmeye, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerine biraz olsun gülümseme getirmek için tüm gayretimle çalışmaya devam edeceğim. Bu çalışmam da destek olan Mavişehir Mahallesi sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. O minicik yüreğinden gelen en saf gülümsemeyi gözlerimle gördüm. Sana tekrar geleyim mi diye sorduğumda, o kadar içten bir “gel” dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deprem korkuttu
Sonraki Haber Konak'ta toplu sünnet şöleni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?