ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP'li Dikmen: Çocuk parklarında kamera takibi olsun

MHP'li Dikmen: Çocuk parklarında kamera takibi olsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Dikmen: Çocuk parklarında kamera takibi olsun

MHP'li Karşıyaka Belediye Meclisi üyesi Seher Dikmen son günlerde kamuoyunda oldukça konuşulan ve tartışılan bir sorunu gündeme taşıdı.

Çocuk Parklarındaki güvenlik önlemlerinin yetersizliğini dile getiren Dikmen, "Son zamanlarda en güvenilir semtlerde dahi çocuk kaçırma ve her türlü çocuk istismarı vakaları görülmektedir. Çocuklarımızı korumak ve onlara güvenli oyun alanları sağlamak hepimizin görevidir. Çocuklarımıza yapılan saldırıların büyük bir çoğunluğu çocuk parklarında yaşanmaktadır" dedi.

Çocuk kaçırma ve istismarının engellenmesinin parklarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının üst düzeyde gerçekleştirilmesiyle sağlanabileceğini vurgulayan Seher Dikmen, şöyle devam etti: "Bu vakaların engellenmesi, parkların daha güvenli hale gelmesi ve en önemlisi de suçların caydırıcılığı açısından tüm çocuk parklarına güvenlik kameraları takılması gerekmektedir. Ayrıca kameraların işlevselliğinin düzenli olarak denetlenmesi sağlanmalıdır. Karşıyaka Belediyesi olarak bu konuya öncülük ederek, endişe içinde olan kamuoyunu memnun edeceğimiz gibi çocuklarımızın da can güvenliğini sağlamış olacağız. Konunun ilgili komisyonlarca değerlendirilmesini talep ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Unutulmaz Başkan Piriştina özlemle anıldı
Sonraki Haber Foça-Mordoğan-Karşıyaka seferleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?