ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda kan değişimi

MHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda kan değişimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda kan değişimi

MHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Yasemen Gezer getirildi. Başarılı iş hayatının yanında, sivil toplum kuruluşlarında da önemli faaliyetlerde bulunan Gezer, çalışmalarında eğitime, sosyal, kültürel ve ekonomik projelere önem vereceklerini söyledi.

Siyasi çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel çalışmaları ile de göz dolduran MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, faaliyetlerine hız kesmeksizin devam ediyor. Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek ilçenin sorunlarını tespit ve çözümü için çaba harcayan, gerektiğinde Karşıyaka Belediye Meclisi ile üst mercilere aktaran Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Başkanlığına da başarılı iş insanı ve eğitime verdiği önem ile tanınan Yasemen Gezer'i getirdi. İzmir de 1974 yılında doğan Yasemen Gezer, pazarlama ve marka danışmanı olarak kendi işi de dahil olmak üzere uzun yıllar etkili firmalarda üst düzey yönetici olarak çalışmış, iş hayatına bir firmanın satış müdürü olarak devam etmektedir.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Yasemen Gezer'in getirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, ülkenin gelişiminde ve gelecek nesillerin yetiştirilmesinde kadının öneminin büyük olduğunu ifade ederek, "Yasemen Gezer arkadaşımız eğitim, bilgi ve tecrübe olarak kendini yetiştirmiş, ilçemizde ve kentimizde yaptığı çalışmalarla da topluma örnek olacak faaliyetlerde bulunmuştur. Bir kadın eğitilirse, bin kadın hayat bulur felsefesini kendisine rehber edinen, Türk kadınının gücünün ortada olduğuna inanan Yasemen Gezer arkadaşımıza ilçemizin Kadın Kolları Başkanlığını teklif ettiğimizde memnuniyetle kabul etti. Değerli arkadaşımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Çalışmalarında özellikle kadınların eğitimine, sosyal, kültürel ve ekonomik refahının yükselmesine ilişkin projelere ağırlık vereceklerini düşünüyorum" dedi. 

İş hayatındaki başarılı çalışmalarının yanında sivil toplum kuruluşlarında da faaliyetlerini sürdüren MHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Yasemen Gezer, sivil toplum kuruluşlarının gençlerimizin hayatına erken yaşlardan itibaren entegre edilmesi, kadınların bilinçlenmesi konularında çalışmalar yapmayı ve bu konularda hazırlanacak projeler için görev bilinci oluşturup, uygulamayı özel yaşamı dahil Türk toplumuna bir borç bildiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Kendime, bir kadın eğitilirse, bin kadın hayat bulur felsefesini rehber edindim. Çalışmalarımızda kadınların eğitimine ve sosyal, kültürel, ekonomik seviyelerinin ve refahlarının yükselmesine ağırlık vereceğiz. Türk kadınının gücü ortadadır. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bundan önceki dönemde, başta Karşıyaka 1881 Derneği olmak üzere Bostanlı Esnaf ve İş Adamları (BESİAD) Derneği'nde görev aldım. Üç çocuk annesiyim. Kendime ayırdığım zamanlarımda çocuklarımla ve evimle ilgileniyor, sosyal ve kültürel alanlardaki etkinliklere katılmaya çalışıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gölcük Otel’in inşaatı, ortak çalışmayla tamamlanacak
Sonraki Haber Bayraklı yaya köprüsüne uluslararası tasarım ödülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?