ANA SAYFA > GÜNDEM > “Merhamet Çınar’ının” altında iftar açılacak

“Merhamet Çınar’ının” altında iftar açılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
“Merhamet Çınar’ının” altında iftar açılacak

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin geleneksel iftar organizasyonu bu yılda devam edecek.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi bu yıl hayırseverlerin katkıları ile Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ramazan ayı boyunca iftar sofraları kuracak. Kadir gecesinde ise iki bin kişilik iftar Karşıyaka Hükümet Konağı bahçesinde verilecek.
Ramazan ayında her gün bir hayırseverin katkısı ile iftar organizasyonuna başlayacaklarını belirten Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, geleneksel halk iftarının herakşam bir veya birkaç hayırseverin katkıları ile yapılacağını söyledi.
100 ailenin iftar sofrası kapılarına teslim edilecek
Karadeniz sözlerini şöyle sürdürdü.  “Hayırseverlerin az çok demeden yaptığı yardımların doğru şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması ve bu yardımların devamlılığını sağlamak, ancak ilkeli ve şeffaf olarak yapılan çalışmalarla mümkündür. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi engelli, yaşlı, yetim yüz aileye iki aracımızla iftar yemeklerin dağıtacağız.
 2500 kişilik gıda kolisi, gıda çeki, giysi yardımlarımız olacak. Bu yıl 20 binden fazla kişi ile birlikte iftar yapacağımızı hedefledik.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka alt yapısında 4 istifa
Sonraki Haber Kaçakçılık operasyonunda 29 şüpheli gözaltında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?