ANA SAYFA > GÜNDEM > Mehmet Türker, 9. döneme de talip oldu

Mehmet Türker, 9. döneme de talip oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mehmet Türker, 9. döneme de talip oldu

Bostanlı'nın başarılı mahalle muhtarı Mehmet Türker, gelen talep ve istekler doğrultusunda "Bostanlı Mahalle Muhtarlığı"na yeniden aday olma kararı aldı.

1985 yılından bu yana 8 dönemdir Bostanlı Mahalle Muhtarlığını başarılı bir şekilde yürüten, mahalle halkı ile bütünleşen muhtar Mehmet Türker, 8. dönemin sonunda bırakma kararını gündeme aldığını ancak mahalle baskısı sonucunda 9. döneme de aday olmaya karar verdiğini söyledi.
Bostanlıspor Spor Kulübü'nün il kurucularından ve Bostanlı'nın efsane muhtarı babası Hasan Türker'den aldığı muhtarlık ilkesini 8 dönemdir devam ettirerek hizmet verdiğini belirten Mehmet Türker, "Atalarımız Bostanlı'nın köklü ve ilk ailelerinden. Babam Hasan Türker yıllarını hizmet için verdi. Ben de onun yolundan devam ediyorum. Bostanlı Mahalle Muhtarlığının yanı sıra kültür, müzik, spor, sanat dallarında hep halkımızın yanında oldum. STK'larımızı destekledim. Bostanlıspor'da başkanlık yaptım. Halen de fahri başkanıyım.  Kapımız ve kalbimiz Bostanlı halkına her zaman açık. Kanunları bize verdiği yetkileri en iyi ve doğru şekilde kullanarak halkımın mutluluğu için çalışıyorum. Çalışmaya da devam edeceğim. Kısmet olursa 1 Nisandan itibaren de 9. dönemimizde yine Bostanlı halkına hizmete devam..." dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir RSK Play-off'ta ilk maçına çıkıyor
Sonraki Haber Karşıyakalı 2. Amatör Lig takımlarının grubu belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?