ANA SAYFA > GÜNDEM > M. Serdar Koç gazilerle bir araya geldi

M. Serdar Koç gazilerle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
M. Serdar Koç gazilerle bir araya geldi

Karşıyaka Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Murat Serdar Koç “Gaziler Günü” kapsamında Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Serdar Koç, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesi nedeniyle “Gaziler Günü” olarak kabul edilen “19 Eylül Gaziler Günü” kapsamında Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle yemekte bir araya geldi. Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşcı’nın da yer aldığı yemekte, gazilerimizin ülkemiz için yaptıkları büyük fedakarlıklar konuşuldu. Yaşanan bazı sıkıntılarında dile geldiği buluşmada, Serdar Koç sorunların bir an önce çözülmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. 

“En Büyük Unvan Ve Onurun Adıdır Gazilik”
Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Serdar Koç:“Canları pahasına bir karış vatan toprağına düşman ayakları değmesin diye mücadele vermiş, ömürlerinin sonuna kadar taşıyacakları en büyük unvan ve onurun adıdır Gazilik. Rahmetli Babam 70 yıl önce Kore Savaşı'nda vazifeden döndükten sonra Gazilik unvanı verildi. Vatanın her karışının ne mücadelelerle elde edildiğini çok iyi biliyoruz. Bugün çok değerli gazilerimizle bir araya geldik. Bu değerli buluşma için başta Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşcı olmak üzere tüm dernek üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere minnet ve şükran borçluyuz. İyi ki sizler varsınız.” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İkinci üniversite kayıtları 15 Ekim'e kadar sürüyor
Sonraki Haber Pınar Cup 2020'de şampiyon Pınar Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?