ANA SAYFA > GÜNDEM > Korona Günlükleri’nin konuğu Başkan Cemil Tugay

Korona Günlükleri’nin konuğu Başkan Cemil Tugay

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Korona Günlükleri’nin konuğu Başkan Cemil Tugay

Karşıyaka Belediyesi’nin küresel salgın nedeniyle ertelediği “Ayın Konuğu” etkinlikleri yerine, sosyal medya hesaplarından canlı yayın olarak sunduğu “Korona Günlükleri”, yarın (24 Haziran Çarşamba) saat 16.00’da Başkan Dr. Cemil Tugay’ı konuk ediyor.

“Başkan Görüşü” başlığıyla Haluk Işık’ın sunacağı etkinlikte Dr. Tugay, Atatürk’ün Karşıyaka’yı ziyaretinin 94. yılının anlam ve önemi başta olmak üzere, bir tıp doktoru olarak küresel salgının nasıl yaşandığını ve bundan sonrasına dair önerilerini anlatıp, Karşıyaka’nın bugününe ve yarınına dair görüşlerini, sürdürülen işleri ve projelerini paylaşacak. İçerik ve biçim açısından bir ilk olacak olan programın, büyük ilgi görmesi bekleniyor. 

Etkinlik bugüne dek Ataol Behramoğlu, Misket Dikmen, Dr. Bülent Çekem, Mustafa Kemal Erdemol, Dr. Serdar Şahinkaya, Nevzat Çelik, Cihan Demirci, İlhan Pınar, Mustafa Alkan, Prof. Dr. Ahmet Saltık, Tolga Çandar, Yunus Bekir Yurdakul, Neşe Yaşın, Dr. Arzu Çerkezoğlu, Ahmet Gürel ve Füsun Demirel gibi hayatın değişik alanlarından konukları ağırladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı ve Karşıyaka'da can dostlar emin ellerde
Sonraki Haber Bornova'da STK Yerleşkesi’ne kayıtlar başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?