ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka'da görkemli kutlama...

Kızılay Karşıyaka'da görkemli kutlama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka'da görkemli kutlama...

Türk Kızılay 151 yaş gününü tüm yurtta olduğu gibi Karşıyaka'da da görkemli törenlerle kutladı.

Karşıyaka Sanat Derneği'nin Türk Halk Müziği solist ve vokalistleri, Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu'ndaki "Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor" konserinde Karşıyakalıları müzikle buluşturan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi bine yakın müzikseverin keyifle izlediği konserin yanı sıra gün boyu çeşitli etkinliklerle 151. yaş gününü kutladı.
Turk Kızılay Karşıyaka Şubesi Başkanı Kamil Karadeniz, " Türk Kızılay’ın merhamet eli ilk ihtiyaç sahibine ulaştığında takvimler 1868’i gösteriyordu. Yardımsever birkaç insanın gayretleriyle kurulan Türk Kızılay, kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve tüm dünyada faaliyetlerine yorulmadan devam ediyor. Bu hilalin altında buluşan nice iyiliksever insanın bugünlere kadar sürdürdüğü yürüyüşü daha da ileriye taşımak için var güçle çalışmaya devam.  Türk Kızılay’ın kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Dikmen'den ''Marka Kent Karşıyaka Komisyonu'' talebi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den çocuklara sürpriz tatil hediyesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?