ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka, İnsanı Yardım Çadırı kurdu

Kızılay Karşıyaka, İnsanı Yardım Çadırı kurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka, İnsanı Yardım Çadırı kurdu

Karşıyaka Kaymakamlığı, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk kızılay Karşıyaka Şubesi'nin ortaklaşa projesi olan "İyilik Hareketi" çadırı Karşıyaka Gazi Lisesi bahçesine kuruldu.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka Kaymakamlığının önderliğinde, proje ortağı Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı ekipleri tarafından bu akşam Karşıyaka Gazi Lisesi'ne "İyilik hareketi" çadırını kurduklarını belirterek, amaçlarının bölgedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan yardımların teslim merkezinin bu çadır olacağını ifade etti. Karadeniz, "Çadırda, bölgemizde tespit edilen 3000 İhtiyac sahibi aile ve çocuklarına gerekli yardımlar teslim edilecek" dedi.
Karadeniz ayrıca, çadırın bahçeye kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kurulmasına destek veren Türk Kızılay Karşıyaka Şube çalışanlarına teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar Sanatoryumu teklifi kabul edilmedi
Sonraki Haber Karşıyaka'da iki futbolcunun sözleşmesi feshedildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?