ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam'dan Alaybey Mahalle Muhtarına ziyaret

Kaymakam'dan Alaybey Mahalle Muhtarına ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam'dan Alaybey Mahalle Muhtarına ziyaret

Karşıyaka'ya geldiği günden bu yana kentin dört bir yanını dolaşan ve denetlemeler yapan, bu arada ziyaretlerine de ara vermeyen Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir bu kez de Alaybey Mahallesi'ne giderek mahalle muhtarı Servin Akkuş'u ziyaret etti.

Beraberinde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü  Ercan Kaçanoglu ile birlikte Alaybey Mahallesi muhtarlığını ziyaret eden Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, muhtar Servin Akkuş'tan mahalle ile ilgili bilgi aldı.

Muhtar Akkuş, ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Karşıyaka Kaymakamı  Sayın Özkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ercan Kaçanoglu,  Alaybey Mahallesi muhtarlığımızı ziyaret ettiler. Gündemimiz yüzyılın afeti olsa da , yine de mahallemizle ilgili gereken sorun öneri ve taleplerde  ortak görüş ve fikirlerimizi konuştuk. Sayın Kaymakam ve mülki amirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı görevler dilerim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Volkan Berber'den Birlik Kart
Sonraki Haber Karşıyaka Milli Eğitim ile İKÇÜ işbirliği imzaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?