ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır'a su ürünleri brifingi...

Kaymakam Çalışır'a su ürünleri brifingi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır'a su ürünleri brifingi...

İlimizde Su ürünleri denetiminden sorumlu kurum temsilcileri Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'a ilçedeki su ürünleri faaliyetleriyle ilgili bilgi sundu.

Sahil Güvenlik İzmir Grup Komutanı SG Binbaşı Mutlu Çelik, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Tuğbay, İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Levent Özkan, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Arslanoğlu ve İzmir Su Ürünleri Şube Müdürü Vekili Yücel Onur Özgür ve Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür,ile Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı makamında ziyaret ederek Karşıyaka'daki su ürünleri faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunduklarını ifade eden Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, "Çok verimli bir toplantı oldu" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri evsiz yurttaşlar için sahada
Sonraki Haber Yaşamını kenti için adamış insanın isyanı büyük olur!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?