ANA SAYFA > GÜNDEM > KASİAD’tan Çiftçioğlu’na büyük ilgi…

KASİAD’tan Çiftçioğlu’na büyük ilgi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KASİAD’tan Çiftçioğlu’na büyük ilgi…

Karşıyaka Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (KASİAD) ziyaret eden Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu’na dernek başkanı Süleyman Özsakallı ve yönetim kurulu üyeleri büyük ilgi gösterdi.

KASİAD ziyaretinde ilk dakikadan son ana kadar gördüğü ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade eden İsmail Çiftçioğlu, “ziyaret ettiğimiz yerlerde bize gösterilen ilgi moralimizi yükseltiyor, çalışma aşkımızı daha da arttırıyor. KASİAD’ta da aynı duygu ve düşünceler, güler yüzler görmek bizi sevindirdi. Hizmet yarışında ne kadar doğru karar verdiğimizi bir kez daha gördük. Karşıyaka’ya, Karşıyakalıya hizmet etmek bizim için kaçınılmaz oldu” dedi.
Dernekte Karşıyaka vizyonumuzu dile getirdiklerini de belirten İsmail Çiftçioğlu, “Dernek başkanımız Sayın Süleyman Özsakallı’ya ve değerli yönetim üyelerine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” derken, başkan Süleyman Özsakallı da başarı dileklerini iletti ve “Dernek çalışmalarımızı ve çarşı ile genel sorunlarımızı ilettik. Sabırla dinledi. Karşıyakalı bir kardeşimiz hizmet yarışında. Biz kendisine başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Yeşilyurt pazarında limon sattım...
Sonraki Haber Hafızoğlu pasta kesti, çarşıya çıktı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?