ANA SAYFA > GÜNDEM > KASİAD Süleyman Özsakallı ile devam dedi

KASİAD Süleyman Özsakallı ile devam dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KASİAD Süleyman Özsakallı ile devam dedi

Karşıyaka Sanayici İş Adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Süleyman Özsakallı güven tazeledi.

Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde yapılan KASİAD’ın olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimde yeniden seçilen Süleyman Özsakallı yeni dönemde hedeflerin de açıkladı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, KASİAD Onursal Başkanı Osman Avcı, siyasi parti başkan ve temsilcileri ve çok sayıda Karşıyaka’da bulunan STK yönetici ve temsilcilerinin de hazır bulunduğu genel kurulda dönem raporları bütün üyelerin oyları ile onaylandı.
Özsakallı salgının üyelerini çok etkilediği bilincinde olduklarını belirterek şunları söyledi. “Yaklaşık iki yıldır süren salgın üyelerimizi çok kötü etkiledi. Dernek olarak yapabileceklerimiz yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Salgından önce iş dünyasına destek eleman konusunda başarılı çalışmalar yaptık. Salgın etkisini yitirdiğinde de bu çalışmalarımıza tekrar başlayacağız. KASİAD yönetimi Kamu ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa çok proje ile tekrar farkındalık yaratmaya çalışacağız. KOSGEB ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedeflerimiz arasında AB ve Kalkınma Ajanslarının açtıkları hibe programları da olacak.”
Haber ve Fotoğraf: YILMAZ DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Milli Eğitim'de Duygulu Vedalaşma
Sonraki Haber Karşıyaka’da belediye-taksici iş birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?