ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın yeni belediye başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal oldu

Karşıyaka'nın yeni belediye başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın yeni belediye başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal oldu

31 Mart 2024 Mahalli ve İdari Yerel Seçimleri'nin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Karşıyaka Belediye Başkanı CHP adayı B. Yıldız İşçimenler Ünsal seçildi.

826 sandıktan 808'inde sayım tamamlanırken B. Yıldız İşçimenler Ünsal 135367 oy %63,52 ile Karşıyaka Belediye Başkanı oldu. Cumhur İttifakı adayı İsmail Çiftçioğlu 46182 oy %21,67 ile ikinci olurken İYİ Parti adayı Yetkin Hafızoğlu 7796 oy %3,66 oran ilr üçüncü sırada yer aldı.
Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Yıldız İşçimenler Ünsal “Bu zafer tüm Karşıyakalılarındır! Karşıyaka kazandı, İzmir kazandı, Türkiye kazandı; Biz kazandık! Emek veren, destek olan herkese ayrı ayrı yürekten teşekkür ederim. Yolculuğumuz asıl şimdi başlıyor. Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet’in yolunda büyük bir gayretle çalışacak, hep birlikte öncü ve örnek bir kent yaratacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay
Sonraki Haber Başkan Tugay'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?