ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İşkadınları Başkanını seçti...

Karşıyakalı İşkadınları Başkanını seçti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İşkadınları Başkanını seçti...

Karşıyakalı iş kadınlarını bir çatı altında toplayacak KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınları Derneği) başkanını seçti.

Karşıyaka Sanayici ve İş adamları Derneği (KASİAD) Başkanı Süleyman Özsakallı'nın girişimleri ile bir araya gelen Karşıyakalı iş kadınları KAR-İŞKAD çatısı altında, iş kadınlarının sorunlarına çözüm bulacak.
KASİAD’ta bir araya gelen Karşıyakalı İş kadınları, ilk genel kurul toplantısında yönetimi oluşturdu. Oy birliği ile KAR-İŞKAD başkanlığına seçilenNil Güneri’nin yönetimi kurulunda ise şu isimler yer aldı. Ayça Örenel, Ebru Çakır, Av. Damla Erel, Av. Ezgi Kılıç, Gülcan Şahin, Hale Şahingiray, Seyhan Oymak, Vahide Aslan, Hamiyet Boyacı, Mürvet Bakır, Sevgi Çınar Şak, Ahsen Kol.
Karşıyaka’daki iş kadınlarının toplumdaki öncü ve girişimci niteliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Güneri, derneğin amacını kısaca şöyle sıraladı. “Karşıyaka’nın sosyal, ekonomik ve kültürel hayatının gelişmesiyle ilgili çalışmalar yapma, önerilerde bulunma, görüşler yaymak, sosyal dayanışmaya ve yardımlaşmaya katkı sağlama, sanayici, iş kadınları, esnaf ile kamu ve özel kurum ve kuruluşlar arasında iş birliği ve dayanışmanın güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yaparak sorunların çözülmesine katkı sağlama, sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerin düzenlenmesi, organize edilmesi, uygulanmasını sağlama amacındayız.
KAR-İŞKAD’ ın KASİAD ta yapılan ilk genel kurul toplantısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ve üyeler katıldı.
Kaymakam Yücel, KAR-İŞKAD’a başarılar dileyerek, tüm STK’lere  olduğu gibi KAR-İŞKAD’a da yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi.

Haber: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 90+4'te vurdu!..
Sonraki Haber Karşıyaka Güvenlik Toplantısı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?