ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İş Kadınları'ndan muhteşem 8 Mart kutlaması

Karşıyakalı İş Kadınları'ndan muhteşem 8 Mart kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İş Kadınları'ndan muhteşem 8 Mart kutlaması

Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle kadın sağlıkçılarla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Adnan Yamanoğlu, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka Polikliniği yöneticisi Op. Dr. Avni Şamlı, Başhemşire Yıldız Akpınar, doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları katıldı.

Karşıyaka Semt Polikliniği bahçesinde düzenlenen etkinlikte çalışan kadın sağlıkçılarla bir araya gelen KAR-İŞKAD ’lı kadınlar ikram sofrasını kurdu, Kızılay Karşıyaka Şubesi ile çeşitli hediyeler verdi. Pembe TIR’da kadınların mamografileri çekildi.
Kaymakam Demir ve Başhekim Yamanoğlu  kadın sağlık çalışanlarının “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü kutladı, günün anısına gül verdi.

“Salgın döneminde bizlerin yaşaması için bebeklerinden, çocuklarından, ailelerinden günlerce uzakta kalmalarını asla unutamayız.”  
KAR-İŞKAD başkanı Nil Güneri salgın sürecinde sağlık çalışanlarımızın bizleri yaşatmak için yaşamlarını riske attıkları günleri unutamadıklarını belirterek şunları söyledi. “Sağlık çalışanlarımız bizim için çok değerlidir. Özellikle kadın sağlık çalışanlarımız salgın döneminde bizlerin yaşaması için bebeklerinden, çocuklarından, ailelerinden günlerce uzakta kalmalarını asla unutamayız. Tüm kadınlarımızın ve çok değerli sağlık çalışanı kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlu olsun.
Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz’de Böyle bir anlamlı günde yaşatmak için yaşamlarını feda eden sağlık çalışanı kadınlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlu olsun dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka taraftarına yasak...
Sonraki Haber Karşıyaka Müftülüğü, Karşıyakalı kadınları kahvaltıda bir araya getirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?