ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı iş kadınlarından emziren annelere destek

Karşıyakalı iş kadınlarından emziren annelere destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı iş kadınlarından emziren annelere destek

Emzirme Haftası kapsamında Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından emziren annelere destek etkinliği düzenlendi.

KAR-İŞKAD’ın Karşıyaka Çarşıda düzenlediği emziren annelere destek etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevgi Çınar, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngör, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, STK yöneticileri ile KAR-İŞKAD’lı kadınlar katıldı.

KAR-İŞKAD ile Bakırçay Üniversitesi Çiğli Araştırma Hastanesi’nin Karşıyaka Çarşıda düzenlediği etkinlikte emziren anneler bilgilendirilirken emzirme önlüğü, emzirme yastığı ile çocuklara hediyeler dağıtıldı. 

KAR-İŞKAD Başkanı Güneri, Emziren anneleri bilgilendirmek ve emzirmeye teşvik etmek için yapılan bu çalışmaları takdirle izlediklerini KAR-İŞKAD olarak programa katkı sunmak istediklerini belirterek şunları söyledi “Emzirme dönemi bir kadının ve bebeğin hayatında en güzel evrelerden biri. Biz de çocuklarımızın daha sağlıklı büyümeleri için emziren, emzirme adayı annelerimize yardımcı olmak istedik.”
Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İlker Kızıloğlu’nun hafta boyunca çalışmaları yerinde incelediği, stantları gezerek etkinliklere destek sağladığı belirtildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de tefeci operasyonu: 12 gözaltı
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim'den kaymakam ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?