ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İş Kadınları Seçme ve Seçilme Hakkını kahvaltıda buluşarak kutladı

Karşıyakalı İş Kadınları Seçme ve Seçilme Hakkını kahvaltıda buluşarak kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İş Kadınları Seçme ve Seçilme Hakkını kahvaltıda buluşarak kutladı

5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 84. yıl dönümünü KARİŞKAD’lı kadınlar kahvaltıda buluşarak kutladı.

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin 84. yılı Karşıyaka’da KARİŞKAD (Karşıyaka İş Kadınları Derneği) üyesi çeşitli kurumlardaki kadın yöneticiler tarafından kutlandı.

Bostanlı’da bir mekânda bir araya gelen kadın yöneticiler birlikte kahvaltı yaptı, üzerinde Atam Minnettarız yazılı pastayı da birlikte kesen kadınlar, hem eğlendiler hem Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin önemini konuştular.

KARİŞKAD başkanı ve AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Nil Güneri, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilmiş olmasının çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi. “ 84 yıl önce Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı verildi. Bu verilen hak sayesinde bugün belediye başkanlığına aday adayı olabiliyorum. Kadının iş, siyaset hayatında yer aldığı ülkelerdeki kalkınmışlık düzeyi yüksek. Kadının iş, siyaset hayatında yeri olmadığı ülkelerde ise ilerleme olmuyor.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Avrupa’dan mutlu döndü
Sonraki Haber İyilik Atölyesi aynı yerinde devam ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?