ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İş Kadınları Derneği ''Gönüllerin Kaymakamı''nı Kuşadası’nda ziyaret etti

Karşıyakalı İş Kadınları Derneği ''Gönüllerin Kaymakamı''nı Kuşadası’nda ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İş Kadınları Derneği ''Gönüllerin Kaymakamı''nı Kuşadası’nda ziyaret etti

Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KARİŞKAD ) 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karşıyaka Kaymakamlığından Kuşadası Kaymakamlığına atanan Sadettin Yücel’i Kuşadası’na giderek ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri, Karşıyaka ADSM Başhekimi Yıldızhan Altınışık, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Ayça Örenel, Songül Keklik, Selcan Bayrak, Zeliha Koç ve Neşe Yılar ile birlikte Kuşadası’na giderek Kaymakam Yücel’i ziyaret ettiler.

Kaymakam Yücel ile birlikte sabah kahvaltısını da yapan KARİŞKAD’lı kadınlar hayırlı olsun diklerinde bulunarak Karşıyaka’ya geri döndüler.

Eşi ile KARİŞKAD’lı kadınları karşılayan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu,Karşıyaka’dan zaman zaman dostların, dünde Karşıyakalı Muhtarların geldiğini belirterek, dostluğun çok önemli olduğunu, hatırlanmanın da büyük mutluluk verdiğini söyledi.

KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri ise Kaymakam Yücel’i tüm Karşıyakalıların “Gönüllerin Kaymakamı” olarak sevdiklerini belirterek, “Aslında daha kalabalık geliyorduk, fakat havaların soğuması nedeniyle arkadaşlarımızın ve aile bireylerinin rahatsızlıklarından dolayı gelemeyen çok arkadaşımız oldu. Bizde daha fazla geciktirmeden arkadaşlarımızla ziyarete geldik. Kendisini unutmamız mümkün değil. İyi ki yakın yere atandı da daha kolay kendilerini ziyaret ederiz.”
(Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi 2018'i 4 etkinlikle uğurluyor
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır çocuk evlerini inceledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?