ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı İş Kadınları 8 Mart’ta siyah fularlar ile lokma döktürdü

Karşıyakalı İş Kadınları 8 Mart’ta siyah fularlar ile lokma döktürdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı İş Kadınları 8 Mart’ta siyah fularlar ile lokma döktürdü

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde” depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için lokma döktürdü dua etti. Pembe fularları ile etkinliklerde yer alan KAR-İŞKAD’lı kadınlar siyah fular taktı.

Karşıyaka İZBAN Havuz başındaki lokma dökümünden önce Karşıyaka Müftüsü İsa Gürleri tarafından depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için dualar okundu. 

KAR-İŞKAD tarafından düzenlenen lokma etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, mahalle muhtarları ile KAR-İŞKAD üyeleri katıldı.

Merkezi Kahramanmaraş depremi ile büyük kıyameti yaşadıklarını, her zaman depremzedelerin yanlarında olduklarını ifade etmek için 8 Mart’ta lokma hayrı düzenlediklerini belirten KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri “Katılımcılara gönülden teşekkür ediyoruz. Karşıyaka İş Kadınları Derneği olarak depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, başsağlığı ve sabır, tedavileri sürenlere acil şifalar dileriz” dedi.

Haber fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kemalpaşa Camii Derneği genel kurulu yapıldı
Sonraki Haber YKS ücretlerini Menemen Belediyesi karşılayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?