ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı çocuklar bisiklet sevgisini resmetti

Karşıyakalı çocuklar bisiklet sevgisini resmetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı çocuklar bisiklet sevgisini resmetti

Toplumda bisiklet kültürünün gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde BİSİKOOP, BUGEP ve BİSUDER ile birlikte çok renkli bir etkinliğe imza attı. Sokağa çıkma izinlerinin olduğu saatlerde Bostanlı sahilinde bir araya gelen çocuklar, 50 metre uzunluğundaki bir bez tuvale bisiklet temalı resimler yaptı.

Onlarca çocuğun bisiklet sevgisini ve bisikletli bir dünyaya dair hayallerini yansıtan tuvalin önümüzdeki günlerde Karşıyaka’nın merkezi bir noktasında sergileneceği belirtildi. Çocukların resim etkinliğinin ardından sahilde bisiklet sürerek keyifli anlar yaşadığı organizasyona, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay da katıldı. Dünya Bisiklet Günü kapsamında ayrıca, ilçenin üç farklı noktasında gün boyunca bisikletlere ücretsiz olarak ön bakım yapıldı. 

Çevre dostu, sürdürülebilir ve sağlıklı bir ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm toplum genelinde bisiklet kültürünü güçlendirmek için çalışıyoruz. Bu anlayışla sürekli işbirliği ve iletişim halinde olduğumuz Bisiklet Kooperatifi, BUGEP ve BİSUDER ile Dünya Bisiklet Günü’nde de özel etkinlikler gerçekleştirdik. Tüm emek verenlere ve katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bisikletin kent kültüründeki yerini güçlendirmeyi ve yaşam biçimi haline gelmesine katkı sağlamayı amaçlayan etkinliklerimiz sürecek” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in meşe ormanları yeniden yeşeriyor
Sonraki Haber Bayındır’dan Başkan Soyer’e anlamlı ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?