ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı birinciye ödülü İl jandarmadan

Karşıyakalı birinciye ödülü İl jandarmadan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı birinciye ödülü İl jandarmadan

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen "Cumhuriyet, Jandarma-Güvenlik” temalı, resim yarışmasında İzmir İl birincisi olan Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi 11-B sınıfı öğrencisi İpek Dila Kol İl Jandarma Komutanlığı tarafından ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı’nın düzenlediği "Cumhuriyet, Jandarma-Güvenlik” temalı resim yarışmasında İzmir İl birincisi, Türkiye 7.si olan Dila Kol ödüllendirildi.
Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesinde düzenlenen mini törene İzmir İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mete Barakazi İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekil İbrahim Hakkı Kocataş, Şube müdürü Abdulrezak Kaldan, Okul Müdürü Abdullah Aycan ve öğrenci İpek Kol katıldı.
“Adnan Menderes Anadolu Lisesi en çok tercih edilen liselerden biri”
Ödül töreninde konuşan okul müdürü Abdullah Aycan Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin Karşıyaka’da en çok tercih edilen liselerden biri olduğunu, İpek Kol’un okulun başarısına bir halka daha eklediği için mutlu olduklarını söyledi. 
Daha sonra İzmir İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mete Barakazi öğrenci İpek Kol’a ödülünü vererek öğrenciyi başarısından dolayı kutladı.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber TİP Karşıyaka adaylarını tanıttı
Sonraki Haber Hafızoğlu Zübeyde Hanım'ı ziyaret etti, mahallesine gitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?