ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı Ak Parti aday adayı Güneri destek ziyaretlerine başladı

Karşıyakalı Ak Parti aday adayı Güneri destek ziyaretlerine başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Ak Parti aday adayı Güneri destek ziyaretlerine başladı

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Karşıyaka İş kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Başkanı Nil Güneri ilk olarak AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Karşıyakalı Nil Güneri AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettikten sonra genel seçimde aday adaylığına baş vurdu. Bütün AK Parti ve Cumhur İttifakındaki parti teşkilatlarını ziyaret edeceğini belirten Güneri, Karşıyakalı olarak, Karşıyaka AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarına ziyaretleri ile başladığını söyledi. Güneri sözlerine şöyle devam etti. “KAR-İŞKAD Başkanlığı boyunca önemli sosyal projelere imza attık, Karşıyakalı ve İzmirliler beni yaptığım çalışmalarla iyi tanır.  Şimdi de daha geniş kapsamlı hizmet için İzmir 2. Bölgeden yıllarca emek verdiğim partim AK Parti’den aday adayı oldum” dedi. 
Karşıyaka Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaretinde İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli ile bir süre sohbet etti.  Keseli ziyarette şunları söyledi. “Siyasette milli duruşun beka mücadelesi verdiği bir dönemde Sn. Nil Güneri’yi hem bir kadın hem de bir Karşıyakalı olarak yola çıktığı için kutlarım. Günlük hayattaki görevi oldukça büyük olan kadınlarımızın, siyaset sahnesinde de daha yoğun temsili, Meclis’imizde milli iradeyi taçlanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde parlamentoda kadın temsil oranının en yüksek olduğu dönem, AK Parti iktidarıyla oluşmuştur. İzmir’de ikinci seçim bölgesinde Karşıyakalı adayların çokluğundan memnuniyet duyarız.”
Güneri, İlçe Başkanlığından sonra AK Parti İl Başkan yardımcısı ve önceki dönem İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nu ziyaretinin ardından MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz’a da ziyarette bulundu.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar Belediyesi muhtarları dinlemeye devam ediyor
Sonraki Haber Depremzede çocuklar İSKEM’in animasyonu ile moral buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?