ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’dan memnuniyet ve beklenti anketi

Karşıyaka’dan memnuniyet ve beklenti anketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan memnuniyet ve beklenti anketi

Karşıyaka Belediyesi tarafından proje ve yatırımlara ‘katılımcı belediyecilik’ anlayışıyla yön vermek üzere başlatılan anket çalışmasında yaklaşık iki bin vatandaşa ulaşıldı. ‘Karşıyaka’yı Birlikte Tasarlıyoruz’ sloganıyla sürdürülen ankete, ilçede yaşayan tüm vatandaşlar, belediyeye ait internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden katılabiliyor.

Karşıyaka Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında, internetin yanı sıra yüz yüze anket uygulaması da yapılıyor. Park olanaklarından temizlik memnuniyetine, sosyokültürel tesis alanlarının yeterliliğinden güvenliğe kadar çeşitli konularda katılımcıların görüşleri alınıyor. Mahallelerin genel profillerini çıkarmak amacıyla yaş, medeni hal, iş durumu, ailede engelli birey olup olmadığı gibi çeşitli sorular yöneltiliyor. 

Anket çalışmalarından elde edilecek veriler ışığında; mahallelerin gelişme eğilimlerine yönelik çözümler üretilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması, kamu kaynaklarının adil ve tasarruflu bir şekilde dağılımının sağlanması hedefleniyor. Kamusal alanlarda hayata geçirilecek projelerin; doğru zamanda, doğru yerde, doğru müdahaleler şeklinde gerçekleştirilmesi amaçlanıyor. Devam eden anket çalışmasına, www.karsiyaka.bel.tr adresinden ve belediyeye ait mobil uygulamadan ulaşılabiliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol adına her şey için teşekkürler Black Mamba
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Türkiye Kupası'nda Türk Telekom ile eşleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?