ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’dan Kayapınar’a dayanışma köprüsü

Karşıyaka’dan Kayapınar’a dayanışma köprüsü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’dan Kayapınar’a dayanışma köprüsü

Türkiye’yi yasa boğan felaket sonrası deprem bölgesine giden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bugün Gaziantep’in Kayapınar Köyü’nde afetten etkilenen vatandaşlar ile bir araya geldi.

Belediye tarafından başlatılan ve duyarlı Karşıyaka halkının büyük destekleriyle sürdürülen dayanışma kampanyasında toplanan gıda, kıyafet ve hijyen ürünü gibi ihtiyaç malzemeleri de afetzedelere teslim edildi. Tüm imkanlarıyla deprem mağdurlarının yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tugay “Gün birlik olma günüdür. Tek bir yurttaşımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.

Öte yandan, bugün Karşıyaka’dan afet bölgesine toplam 3 TIR ve 1 kamyonet ile yardım malzemeleri gönderildi. İzfaş’ın fuar alanındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi depolama alanına da 10 TIR, 15 kamyon ve 2 kamyonet ile yardım malzemesi ulaştırıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bergama’dan depremzedelere gönderilen tır sayısı 11’e yükseldi
Sonraki Haber Karşıyaka’dan Islahiye’ye yardım eli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?